Implantaten Bodegraven

Home / Implantaten Bodegraven

Uitstekende mondzorg

Geopend in de avonduren

Zonder angst naar de tandarts

De tandarts voor het hele gezin

Professionele implantaten bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan

Als u op zoek bent naar een tandarts die u kan voorzien van professionele implantaten, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Voor implantaten in Bodegraven zijn wij het perfecte adres. Wij hebben een enthousiast team aan tandartsen en assistenten voor u klaarstaan, die niks liever willen dan u aan een stralend gebit helpen. Wij zijn een tandartsenpraktijk met patiënten in de hele regio. Bent u dan ook op zoek naar implantaten in Reeuwijk, implantaten in Driebruggen of implantaten in Zwammerdam, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek. Wij nemen graag alle mogelijkheden die we u kunnen bieden met u door.

Implantaten op maat

Bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan vindt u een team aan professionele tandartsen die een duidelijke missie voor ogen hebben. Die missie is dat tandheelkundige zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij maken met elke cliënt die zich bij ons aanmeldt een persoonlijk zorgplan, waarbij we altijd rekening houden met de persoonlijke wensen. Dit plan houdt niet alleen in dat we uw tanden voor u verzorgen, maar u ook adviezen geven op het gebied van voeding en verzorging. Ook voor implantaten vindt u bij ons de juiste experts. Wij maken de implantaten geheel voor u op maat, zodat u hier zonder problemen gebruik van kunt gaan maken. We willen er samen met u voor zorgen dat uw gebit de optimale esthetiek heeft.

Implantaten voor de regio Bodegraven

Als u op zoek bent naar implantaten voor Bodegraven, implantaten voor Reeuwijk, implantaten voor Driebruggen of implantaten voor Zwammerdam, dan raden we u aan eens contact op te nemen met Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om met u alle mogelijkheden door te nemen. Onze medewerkers willen niets liever dan dat u met een stralende glimlach het leven door kunt gaan. Wij leggen u graag uit hoe we dit voor u gaan bewerkstelligen.

  Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari. Voor spoedgevallen in...

Uw vraag of inschrijving

De praktijk in beeld

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl