Over

Uitstekende mondzorg

Er staat een professioneel team voor u klaar. De tandartsen staan ingeschreven bij het Kwaliteitsreigister Tandartsen (KRT). Samen zorgen we voor een gezond gebit en een stralende lach.

Geopend in de avonduren

Op maandag en dinsdag is de praktijk ook in de avonduren geopend. Voor spoedklachten hebben we elke dag tijd gereserveerd zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten tot u bij ons terecht kan.

Zonder angst naar de tandarts

Angst voor de tandarts is de meest voorkomende fobie in Nederland en daar hebben onze tandartsen alle begrip voor. Wij zijn als praktijk gespecialiseerd om uw angst voor de tandarts weg te nemen.

De tandarts voor het hele gezin

Onze tandartsenpraktijk is voor het hele gezin. We vinden het belangrijk dat niet alleen u maar ook uw kinderen al op jonge leeftijd onbezorgd naar de tandarts gaan. Daar nemen we graag de tijd voor

Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan is een moderne, algemene tandartspraktijk in het centrum van Bodegraven. Ons doel is om voor cliënten het totale tandheelkundige pakket in al zijn facetten te kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat tandheelkunde voor iedereen toegankelijk is.

Voor iedere cliënt wordt een individueel zorgplan gemaakt waarin ook rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen. Wij streven er naar om mondhygiëne en voedingsgewoonten op een dusdanig peil te brengen dat het tandvlees gezond blijft en de gebitselementen vrij zijn van gaatjes en ontstekingen. Ook kan het gebit verfraaid of gecorrigeerd worden voor een optimale esthetiek
Dankzij het enthousiasme en de dynamische instelling van ons team zullen wij ervoor zorgen dat u met een stralende, maar vooral ook gezonde lach, door het leven gaat.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl