Onzichtbare beugel Bodegraven

Home / Onzichtbare beugel Bodegraven

Uitstekende mondzorg

Geopend in de avonduren

Zonder angst naar de tandarts

De tandarts voor het hele gezin

De voordelen van een onzichtbare beugel

U wilt iets aan uw gebit laten doen maar wilt niet dat mensen kunnen zien dat u een beugel in heeft? Heeft u dan wel eens overwogen om een onzichtbare beugel te nemen? Een onzichtbare beugel werkt net zo goed als een gewone beugel, maar is praktisch niet zichtbaar. Zo hoeft niemand te zien dat u een beugel gebruikt als u dit liever niet heeft. Ook voor uw kinderen kan dit prettig zijn, alhoewel we daar wel bij moeten zeggen dat de onzichtbare beugel alleen geschikt is voor oudere kinderen. Heeft u interesse in een onzichtbare beugel? Neem dan eens contact op met Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Wij zijn gevestigd in Bodegraven, maar bestrijken de hele regio. Zo hebben we ook klanten uit bijvoorbeeld Reeuwijk, Driebruggen en Zwammerdam.

Een onzichtbare beugel in Bodegraven

Als u woonachtig bent in Bodegraven en zoekt naar een tandarts die u aan een onzichtbare beugel kan helpen, neem dan even contact op met Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Bij ons vindt u een enthousiast team van professionals die u graag helpen aan een stralende glimlach. Wij willen onze cliënten het complete pakket aan tandheelkundige diensten bieden. We maken daarvoor met al onze klanten een zorgplan. Hierin wordt niet alleen gekeken naar de tandheelkundige zorg die u nodig heeft, maar we maken bijvoorbeeld ook een voedingsplan dat perfect op u aansluit. Ook zetten we in dit plan hoe u ervoor kunt zorgen dat uw mondhygiëne perfect blijft.

Een stralende lach met een onzichtbare beugel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een onzichtbare beugel? U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen. Als u een onzichtbare beugel in Bodegraven wilt laten plaatsen, dan vertellen we u graag over de voordelen hiervan. U bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons als u in de regio van Bodegraven woonachtig bent, zoals in bijvoorbeeld Reeuwijk, Driebruggen of Zwammerdam.

  Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari. Voor spoedgevallen in...

Uw vraag of inschrijving

De praktijk in beeld

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl