Tandarts Alphen aan den Rijn

Home / Tandarts Alphen aan den Rijn

Uitstekende mondzorg

Geopend in de avonduren

Zonder angst naar de tandarts

De tandarts voor het hele gezin

Een tandarts voor Alphen aan den Rijn

U bent woonachtig in Alphen aan den Rijn en zoekt een goede tandarts? Neem dan eens contact op met Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Wij zijn gevestigd in Bodegraven en bevinden ons dus slechts op een tiental kilometers bij u vandaan. We hebben goede tandheelkunde hoog in ons vaandel staan. Bij onze praktijk werkt een gemotiveerd team dat graag met u aan de slag gaat. Voor ons is het heel belangrijk dat iedereen goede tandheelkundige zorg kan krijgen. We willen voor al onze cliënten het gehele tandheelkundige pakket aan kunnen bieden. We maken samen met u een individueel zorgplan, dat geheel op uw tanden en kiezen is afgestemd. In dit plan staat niet alleen maar wat wij voor u kunnen doen, maar ook wat u zelf kunt doen om de gezondheid van uw gebit te verbeteren.

Tandartspraktijk voor Alphen aan den Rijn

Bij onze praktijk vindt u een tandarts die altijd voor u klaar staat. Ons enthousiaste en dynamische team wil er voor zorgen dat u met een stralende glimlach door het leven kunt. Vandaar ook ons zorgplan. Hierin staat beschreven welke werkzaamheden we aan uw gebit moeten uitvoeren, maar ook welke voeding het beste is voor de hygiëne in uw mond. Ook geven we hierin aan hoe u uw mond het beste kunt verzorgen. Zo brengen we uw gebit op een peil waarbij het tandvlees optimaal gezond is en ook uw gebitselementen vrij zijn van ontstekingen en gaatjes. Wij zijn een tandarts voor Alphen aan den Rijn en omstreken met een goede reputatie. Niet alleen door de hoge vaardigheid van onze tandartsen, assistentes en andere medewerkers, maar ook door het volledige gezondheidsplan dat we aanbieden.

Meer weten over onze tandartsenpraktijk voor Alphen aan den Rijn?

Als u meer wilt weten over onze tandarts voor Alphen aan den Rijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij onderscheiden ons van andere tandartsen in Alphen aan den Rijn door het complete plaatje dat we aanbieden. Als u ons dan ook vergelijkt met andere tandartsen voor Alphen aan den Rijn en omgeving, zult u ongetwijfeld tot deze conclusie komen.

  Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari. Voor spoedgevallen in...

Uw vraag of inschrijving

De praktijk in beeld

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl