Tandarts Driebruggen

Home / Tandarts Driebruggen

Uitstekende mondzorg

Geopend in de avonduren

Zonder angst naar de tandarts

De tandarts voor het hele gezin

Op zoek naar een tandarts in Driebruggen?

Het is van groot belang om een goede tandarts te hebben. Een tandarts waar vaardige, enthousiaste mensen werken die er alles aan willen doen om u zo goed mogelijk te helpen. Een tandarts waar u een persoonlijk zorgplan krijgt dat er niet alleen voor zorgt dat uw tanden in goede conditie komen, maar dat ook blijven. Op ongeveer tien kilometer rijden van Driebruggen vindt u een dergelijke tandarts, onze Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Deze tandarts voor Driebruggen is gevestigd in Bodegraven. Wij zijn een tandartspraktijk voor Driebruggen en omgeving, waar patiënten uit de hele regio hun weg naartoe weten te vinden. Wij helpen ook u graag aan die stralende glimlach die iedereen toch het liefst zou willen hebben!

Tandartsen in Driebruggen

Soms is het noodzakelijk om buiten de grenzen van uw eigen stad of gemeente te kijken als u op zoek bent naar een goede tandarts. De klik moet er zijn en u moet het gevoel hebben dat uw tandarts u absoluut de beste service kan bieden. Bij onze tandartsenpraktijk vinden we dat iedereen dezelfde kwaliteit tandheelkundige zorg moet krijgen. U vindt deze zorg bij onze praktijk, waar de beste mensen klaarstaan met de modernste apparatuur. Samen met u stellen we een zorgplan op, waarbij we uiteraard ook rekening houden met uw persoonlijke wensen. Niet alleen zorgen wij er voor dat eventuele gaatjes en ontstekingen verholpen worden, maar we geven u ook een leidraad om uw voeding en mondhygiëne dusdanig aan te passen dat uw mond helemaal gezond blijft.

De tandarts voor Driebruggen en omstreken

Onze tandartspraktijk voor Driebruggen en omgeving heeft een zeer goede reputatie in de regio. Dit komt door onze service, moderne apparatuur, vriendelijke en enthousiaste medewerkers en de zorg die wij bieden voor uw gebit. Neem dan ook contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak waar wij u graag vertellen wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

  Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari. Voor spoedgevallen in...

Uw vraag of inschrijving

De praktijk in beeld

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl