Tandarts Gouda

Home / Tandarts Gouda

Uitstekende mondzorg

Geopend in de avonduren

Zonder angst naar de tandarts

De tandarts voor het hele gezin

Op zoek naar een tandarts in Gouda?

U bent woonachtig in Gouda en zoekt een nieuwe tandarts? Waarom kijkt u dan niet eens rond in de regio, in plaats van alleen binnen de grenzen van uw eigen gemeente te blijven. Op nog geen 13 kilometer van Gouda vindt u de Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Dit is onze praktijk, die is gevestigd in Bodegraven. Hier vindt u de modernste apparatuur, vriendelijke en kundige tandartsen en assistenten, evenals een zorgplan dat geheel op uw wensen aansluit. Dit zorgplan stellen we samen met u op, zodat u hier ook uw eigen wensen in kunt laten verwerken. Onze tandarts voor Gouda en omgeving heeft cliënten uit de hele regio, die ons totaalpakket op het gebied van tandheelkundige zorg prima weten te waarderen.

Tandartspraktijk voor Gouda

Bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan in Bodegraven zijn we er van overtuigd dat iedereen dezelfde tandheelkundige zorg moet krijgen. Wij stellen onze apparatuur en mensen voor iedereen ter beschikking. Dit geldt ook voor ons zorgplan. In dit plan komt niet alleen te staan welke tandheelkundige zorg uw gebit eventueel nodig heeft, maar ook hoe u uw voeding en mondhygiëne aan kunt passen om uzelf zo een gezondere mond te geven. Iedereen wil per slot van rekening een stralende glimlach en wij willen u als tandarts voor Gouda helpen om deze te krijgen en/of te houden!

Aanmelden bij onze praktijk

U heeft de tandartsen in Gouda en omgeving met elkaar vergeleken en bent tot de conclusie gekomen dat u bij ons cliënt wil worden? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur ons een e-mail. Wij nodigen u dan, nadat wij alle informatie van uw oude tandarts hebben doorgekregen, uit voor een eerste consult. Hier vindt een mondonderzoek plaats en maken we foto’s van uw gebit. Aan de hand hiervan zullen wij als tandartspraktijk voor Gouda een behandelplan voor u opstellen. U zult dan merken dan snel merken waarom wij tot de tandartsen in Gouda en omstreken met de beste reputatie behoren.

  Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari. Voor spoedgevallen in...

Uw vraag of inschrijving

De praktijk in beeld

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl