Tandarts Oudewater

Home / Tandarts Oudewater

Uitstekende mondzorg

Geopend in de avonduren

Zonder angst naar de tandarts

De tandarts voor het hele gezin

Een tandartspraktijk voor Oudewater

Als u in Oudewater woonachtig bent en een nieuwe tandarts zoekt, dan vindt u op nog geen 15 kilometer een moderne praktijk met een zeer goede reputatie. We hebben het natuurlijk over onze praktijk, Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Wij vinden dat iedereen tandheelkundige zorg van hetzelfde niveau moet kunnen krijgen. Wij zijn een tandartspraktijk voor Oudewater en omstreken waar mensen werken met een grote passie voor het vak. Samen met u stellen we een zorgplan op waarmee we ervoor gaan zorgen dat uw tanden in perfecte conditie komen en ook blijven. In dit plan staan niet alleen de behandelingen die wij als tandartspraktijk voor Oudewater bij u gaan uitvoeren, maar ook hoe u zelf met uw voeding en mondhygiëne aan de gezondheid van uw gebit bij kunt dragen.

Tandartsen in Oudewater en omstreken met elkaar vergelijken

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Oudewater en omliggende gemeenten, dan zult u al snel tot de conclusie komen dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wij hebben tandartsen in huis die zeer bedreven zijn in hun werk en die ervoor zorgen dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Onze tandartsen voor Oudewater en omgeving hebben een passie voor hun werk die onmiskenbaar is, maar ook onze andere medewerkers gaan graag voor u aan de slag. U kunt daarbij denken aan onze tandartsassistentes, maar ook bijvoorbeeld onze mondhygiënisten. Ons team is enthousiast en wil graag met u aan de slag om u aan een stralende glimlach te helpen!

Als u meer wilt weten over onze praktijk

Heeft u interesse om meer te weten te komen over Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan in Boedgraven? Neem dan gerust een keer vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn een tandarts voor Oudewater en omgeving waar nog ruimte is voor nieuwe cliënten. We bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen en staan altijd klaar om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

  Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari. Voor spoedgevallen in...

Uw vraag of inschrijving

De praktijk in beeld

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl