Tandarts Woerden

Home / Tandarts Woerden

Uitstekende mondzorg

Geopend in de avonduren

Zonder angst naar de tandarts

De tandarts voor het hele gezin

Tandheelkunde voor iedereen bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan

Het belang van een goed gebit mag niet onderschat worden. Niemand moet met tanden en kiezen rondlopen waar iets mis mee is. Of het nu gaat om gaatjes, ontstekingen of problemen met de uitstraling van uw gebit, u moet de mogelijkheid hebben om dit door een professionele tandarts te laten behandelen. U bent dan bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan aan het goede adres. Wij zijn gevestigd in Bodegraven, maar zijn ook een tandarts voor Woerden en omstreken. De afstand Woerden –Bodegraven bedraagt ongeveer 10 km. Bij ons werkt een team aan mensen die enthousiast en vol overgave willen helpen u de tandheelkundige zorg te geven waar u recht op heeft. Het is ons doel om uw tandhygiëne en voedingsgewoonten dusdanig op elkaar af te stemmen dat tandvlees en gebitselementen in optimale conditie zijn.

Welkom bij onze tandartspraktijk voor Woerden!

Bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan wordt elke patiënt met evenveel zorg behandeld. We maken voor al onze cliënten een individueel zorgplan. Bij het maken van een dergelijk plan houden we uiteraard ook rekening met persoonlijke wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een praktijk waar uw gebit verfraaid of gecorrigeerd kan worden, dan kunt u hierover altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Anders dan andere tandartsen voor Woerden bieden wij een compleet pakket aan tandheelkundige diensten aan.

Op zoek naar een nieuwe tandarts in Woerden?

Staat u op het punt een keuze te maken uit de beschikbare tandartsen in de regio Woerden en omstreken? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u alle informatie over onze praktijk die u nodig kunt hebben om een weloverwogen keuze te maken voor onze tandartspraktijk voor Woerden en omstreken. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

  Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari. Voor spoedgevallen in...

Uw vraag of inschrijving

De praktijk in beeld

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl