Tandarts Zwammerdam

Home / Tandarts Zwammerdam

Uitstekende mondzorg

Geopend in de avonduren

Zonder angst naar de tandarts

De tandarts voor het hele gezin

Een tandarts voor Zwammerdam en omstreken

Bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan in Bodegraven vindt u de tandheelkundige zorg die u nodig heeft om uw gebit in perfecte conditie te houden. Deze praktijk bevindt zich op slechts enkele kilometers van Zwammerdam. Als u daarom ook een tandarts voor Zwammerdam en omstreken zoekt, dan kunnen wij u aanraden om eens contact met ons op te nemen. Wij hebben een team aan enthousiaste tandartsen en assistenten klaarstaan die maar wat graag voor u aan de slag gaan. Wij kunnen u aanraden om de overige pagina’s van onze website eens te bekijken voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Tandartspraktijk voor Zwammerdam

Bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan vindt u alles wat u van een moderne, complete tandarts kunt verwachten. Wij vinden dat iedereen complete tandheelkundige zorg moet kunnen krijgen en willen hier graag ons steentje aan bijdragen. Als het aan ons ligt loopt iedereen in Zwammerdam en omstreken rond met een stralende glimlach. Als tandartsen voor Zwammerdam en omstreken bieden we u onder andere een zorgplan aan. In dit plan staat niet alleen wat we aan uw tanden en kiezen gaan doen, maar ook hoe u zelf kunt bijdragen aan een gezonde mond. U leest hier onder andere een voedingsplan dat helemaal op u is afgestemd, evenals een handleiding om de hygiëne van uw mond zo goed mogelijk te verzorgen.

Op zoek naar een tandarts in Zwammerdam?

Voor een tandartspraktijk voor Zwammerdam en omstreken hoeft u niet ver te zoeken. U vindt Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan in Bodegraven, waar wij al heel wat jaren actief zijn. Onze klanten komen uit de gehele regio en zijn zeer tevreden over de diensten die wij aanbieden. U bent altijd bij ons welkom voor een intake gesprek, zodat u kennis kunt maken met onze tandartsen voor Zwammerdam en omstreken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari. Voor spoedgevallen in...

Uw vraag of inschrijving

De praktijk in beeld

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl