Tanden bleken Bodegraven

Home / Tanden bleken Bodegraven

Uitstekende mondzorg

Geopend in de avonduren

Zonder angst naar de tandarts

De tandarts voor het hele gezin

Tijdelijke actie t/m 30 november 2019: Tanden bleken voor €150,-. Lees hier meer

Uw tanden laten bleken in Bodegraven

Het is een optie die vele mensen wel eens hebben overwogen: het laten bleken van de tanden. Het is ook een mooie manier om ervoor te zorgen dat uw glimlach weer gaat stralen. Tanden met aanslag worden weer wit en u kunt weer uw glimlach laten zien zonder uw hand voor uw mond te hoeven houden. Er zijn allerhande middeltjes op de markt te krijgen waar u zelf uw tanden mee kunt bleken, maar wij raden u aan om dit door een professionele tandarts te laten doen. Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan is de aangewezen plek voor tanden bleken in Bodegraven. Wij zijn ook beschikbaar voor andere plaatsen in de regio, zoals Reeuwijk, Driebruggen en Zwammerdam. Wij hebben momenteel ook cliënten die uit de wijde omgeving van Bodegraven komen.

Professioneel uw tanden laten bleken

Als u zelf aan de slag gaat met speciale tandpasta’s en andere middelen voor het laten bleken van tanden, dan is dat geen garantie dat er een mooi resultaat komt. Sterker nog, het is ook wel mogelijk dat uw tanden hierdoor beschadigd raken en dat ze er helemaal niet mooier uit komen te zien. Bij ons hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Ons team houdt zich constant op de hoogte van nieuwe manieren voor het laten bleken van tanden en helpt u graag om die glimlach te krijgen waar u misschien al jarenlang van gedroomd heeft. Wilt u meer weten over hoe het laten bleken van uw tanden bij ons in zijn werk gaat? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over tanden bleken in Bodegraven, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. U kunt natuurlijk ook even bellen of mailen als u uit Reeuwijk, Driebruggen, Zwammerdam of een van de andere plaatsen in de regio komt.

  Laatste nieuws

Kerstvakantie

Kerstvakantie

In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari. Voor spoedgevallen in...

Uw vraag of inschrijving

De praktijk in beeld

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8:00 – 20:30
8:00 – 20:30
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00
8:00 – 17:00

Contact

Oranjelaan 1A
2411VW Bodegraven

tel. (0172) 611 995
info@tandarts-oranjelaan.nl